Принц Хари разкри заглавието на мемоарите си, предадоха британските медии.

...
Принц Хари разкри заглавието на мемоарите си, предадоха британските медии.
Коментари Харесай

Принц Хари разказва за „личното пътуване от травмата към изцелението“ в мемоарите Резерва

Принц Хари разкри заглавието на записките си, предадоха английските медии. Книгата ще се споделя „ Резерва “ и ще бъде оповестена на 10 януари 2023 година, написа бТВ.

 

От издателската къща „ Пенгуин Рандъм хаус “ демонстрираха и корицата на изданието. На нея виждаме портрет на Хари в доста непосредствен проект, който гледа непосредствено в камерата. Снимката припомня неговите военни години.

 

Дължината на книгата е 416 страници и ще бъде издадена на 16 езика, като заглавието в Испания, в дословен превод, значи „ Резерва: Живот в сенките “.
 
Наследникът и резервата

Заглавието идва от добре познатата идея в английското кралско семейство „ наследникът и резервата “. Принц Хари е вторият наследник на сегашния крал Чарлз III. Наследници на престола са принц Уилям и неговите деца.

 

Ролята на „ резервата “ през годините е била извънредно комплицирана, тъй като с отдалечаването от главната линия на заместничество и остаряването им, наследниците на Короната от време на време не съумяват да намерят мястото си в институцията. Добър образец за това са принц Андрю и принцеса Маргарет.

 

Принц Хари избра да завърши живота си на работеща кралска персона през януари 2020 година
 
За какво става въпрос в книгата?

Според описанието от издателството, записките на принц Хари се концентрират върху „ персоналното пътешестване от контузията към изцелението “.

 
„ Пиша това не като принца, който се родих, а като мъжа, в който се трансфорах. През годините ми се случиха толкоз доста неща и се надявам, разказвайки моята история – с положителните и неприятните моменти, грешките, уроците – да оказа помощ на хората да схванат, че няма значение от кое място идваш. И че имаме доста повече общи неща между тях в сравнение с си мислим “, споделя Хари в изявление във връзка книгата.

 

Мемоарите ще обиден тематиката какво е да пораснеш в кралското семейство. Членове на семейството обаче не са чели ръкописа. Те не са имали и опция публично да разясняват написаното в него.

 

„ Резерва “ връща читателите в оня миг, в който видяхме две дребни момчета, принцове, да вървят зад ковчега на майка си, следени от целия свят с горест и смут. С погребението на принцеса Даяна милиарди хора се питаха какво ще се случи с принцовете. За Хари, това е опция най-сетне да опише историята си “, показват още от издателството.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР