Принц Хари разкри, че двамата със съпругата му Меган Маркъл

...
Принц Хари разкри, че двамата със съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принц Хари не иска повече от две деца, за да опази околната среда

Принц Хари разкри, че двамата със брачната половинка му Меган Маркъл желаят единствено две деца в опит да спасят планетата, съобщи БГНЕС, базирайки се на материали в английските медии.
34-годишният херцог на Съсекс направи откровението в изявление с природозащитника доктор Джейн Гудол, като част от изявата на брачната половинка му за английския Vogue.
Обсъждайки " ужасяващите " резултати от изменението на климата, Хари увери, че той и 37-годишната херцогиня възнамеряват да имат още едно дете след раждането на сина им Арчи. Той сподели, че фактът, че е станал татко го е предиздвикал да види света по друг метод и двойката желае единствено " две деца ", с цел да помогне за опазването на околната среда. Без дете, въглеродният отпечатък на човек, живеещ в развита страна, ще бъде понижен приблизително с спомагателни 58,6 тона въглероден диоксид всяка година, въз основата на нормите на излъчвания през 2017 година
Въпреки това позицията на принц Хари е в цялостен контрастност с брат му Уилям и брачната половинка Кейт, които към този момент имат три деца, като спекулациите, че четвърто е на път. Междувременно кралицата има четири деца, макар че принц Чарлз, принц Андрю, принц Едуард и принцеса Ан имат единствено две.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР