Принц Хари призна, че някога е искал да излезе от

...
Принц Хари призна, че някога е искал да излезе от
Коментари Харесай

Принц Хари заговори за времето в армията и обяви, че ...

Принц Хари призна, че в миналото е " желал да излезе " от кралското семейство. Изповедта от петия по реда за заместничество на трона последва неотдавнашни мнения, когато той сподели, че се съмнява, че който и да е от членовете на кралското семейство " желае да бъде крал или кралица ". В изявление, оповестено през днешния ден, Хари сподели, че времето, което е бил в армията - когато е бил " единствено Хари " - е " най-хубавото изплъзване, което в миналото съм имал " и в един миг обмислял да се откаже от купата си, написа БГНЕС.

" Чувствах, че желая да изляза, само че по-късно взех решение да остана и да си изиграя роля за себе си ", сподели той пред „ Мейл он Сънди “. Принцът, който през последните години е посветил огромна част от времето си на благотворителни дела, в това число помагайки на ранените ветерани и повишавайки осведомеността за психологичното здраве, съобщи, че той и брат му, херцогът на Кембридж, " не желаят да бъдат единствено куп от известни персони ".

" Ние сме необикновено буйни към нашите благотворителни организации и те са определени, тъй като са на пътя, който ми е посочила майка ни ", сподели той. Хари провокира неспокойствие, когато сподели пред сп. “Нюзуик “, че никой в ​​кралското семейство не желае трона.

" Ние не вършим това за себе си, а за по-голямото богатство на народа ", сподели той. „ Дали има някой от кралското семейство, който желае да бъде крал или кралица? Не мисля по този начин, само че ще осъществим отговорностите си в точното време “, разяснява принц Хари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР