Принц Хари пристигна във Върховния съд на Лондон на 6

...
Принц Хари пристигна във Върховния съд на Лондон на 6
Коментари Харесай

Хари с шокиращи показания в съда: Краят на предишната му връзка, истинският му баща и подслушването на Даяна

Принц Хари дойде във Върховния съд на Лондон на 6 юни и публично свидетелства по делото за хакване на телефонa му срещу медийната група Mirror Group Newspapers (MGN), като с това се трансформира в първата английска кралска персона, която свидетелства в развой от повече от век насам. Историческите показания на Хари издадоха и няколко шокиращи и извънредно забавно детайлности от живота на принца.

В своето свидетелско изказване от 55 страници, оповестено от New York Times, Хари написа, че „ откровено усеща, че във всяка връзка, която в миналото е имал – било то с другари, приятелки, със фамилията или с армията, винаги е била забъркана трета страна, а точно таблоидната преса. "

Делото на Хари, съгласно BBC (което е заведено през 2019 г.), включва 148 публикации, оповестени сред 1996 и 2010 година Неговите показания идват съвсем месец откакто MGN, притежаваща издания като Daily Mirror, Sunday Mirror и Daily Express, се извини на херцога на Съсекс за един единствен случай на нелегално събиране на информация при започване на процеса.

„ MGN безусловно се извинява за всички сходни случаи на нелегално събиране на информация “, се споделя в изказването на издателя, написано в правосъдна документи от 10 май, съгласно BBC, „ и твърди ищците, че сходно държание в никакъв случай няма да се повтори “. Компанията добави, че въпросното нарушаване, което не е част от делото срещу MGN, " постанова обезщетение ".

Извинението пристигна и един месец откакто беше разкрито, че братът на Хари, принц Уилям, е уредил отвън съда случаите с хакване на неговия личен телефон против „ доста огромна сума “.

По време на свидетелските си показания херцогът на Съсекс засегна доста личини теми - от връзката на починалата му майка принцеса Даяна с пресата до раздялата му с някогашната му приятелка Челси Дейви.

Бъкингамският замък към момента не е коментирал настоящия развой.

Продължете да четете в галерията, за научите кои са шокиращите показания, които принц Хари даде във Върховния съд на Лондон:
 Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон  Шокиращите показания на принц Хари във Върховния съд на Лондон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР