Принц Хари повече няма да се въздържа да обсъжда мащехата

...
Принц Хари повече няма да се въздържа да обсъжда мащехата
Коментари Харесай

Ще има ли кралска война? 

Принц Хари повече няма да се въздържа да разисква мащехата си, кралица Камила в бъдещи полемики и изявленията за монархията, счита телевизионният екстрасенс Дебора Дейвис.

Херцогът на Съсекс участва на коронацията на татко си в събота, само че минути след края на грандиозното събитие, незабавно се втурна към летище Хийтроу, с цел да отлети назад за Америка.

Въпреки че е наследник на Чарлз, той седеше на третия ред в Уестминстърското абатство, зад по-големия си брат принц Уилям. Хари дойде с братовчедите си, принцеса Южини и Беатрис и техните съпрузи и излезе от абатството с тях.

Но до момента в който връзката им остава разрушена, телевизионният екстрасенс Дебора Дейвис изясни, че има вяра, че Чарлз към момента държи сина си надълбоко в сърцето. Тя сподели пред Mirror: " Хари в действителност обича татко си и брат си. Крал Чарлз обича Хари, както и Уилям, само че Уилям не може да види обстановката, тъй като е ядосан. Това предизвиква огромен раздор межди братята “.

Ясновидката счита, че Хари ще напише още една книга за кралското семейство. " Виждам и друга книга. Хари знае доста, което още не е написано и има доста неща, които да опише за Камила. Този път няма да се сдържа “, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР