Принц Хари повдигна мистерията около смъртта на неговата майка Даяна.Има

...
Принц Хари повдигна мистерията около смъртта на неговата майка Даяна.Има
Коментари Харесай

Принц Хари: Много неща не са обяснени за смъртта на майка ми

Принц Хари повдигна мистерията към гибелта на неговата майка Даяна.

" Има доста неща, които не са обяснени по отношение на гибелта на майка ми. Вече обаче не виждам смисъл в ново следствие. " Това съобщи принц Хари по време на интервю пред британския публицист Том Брадби, което bTV излъчи.

Самият той разказа по какъв начин е претърпял гибелта на принцеса Даяна. " Около нея имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й. Бяха от светкавици. Папараци се отразяваха по всички повърхности. Не бяха спрели да снимат до момента в който е лежала в безсъзнание. Никой не беше ревизирал по какъв начин е тя. Просто бяха снимали още и още. Започнах да разбирам присъединяване на папараците в злополуката. Имало е фотоси, на които се вижда окървавеното й лице. "

Принц Хари описа, че е търсел доказателства, че това в действителност се е случило, защото тялото и нервната му система са се изключили, с цел да го защитят. " Бях си представял тунела като рисков сектор, само че беше просто пай тунел. Нямаше причина никой да умира в него. Когато започнах да карам, папараци се мятаха на прозореца ми. Когато преживееш това, което и водача на майка ми, не мога да схвана по какъв начин хора си вадят други заключения. Истиснките хора, които са отговорни, не са осъдени. "

Хари разяснява и отношението на английската преса и неговото семейство.  " Някои членове на моето семейство са се съюзили с неприятните. Целта им е да оправят имиджа си. Когато това се окаже в ущърб с мен или фамилията ми, поставям границата. Разбирам за какво членове на фамилията ми би трябвало да поддържават такива връзки с таблоидите. Не съм склонен, само че ги разбирам. Пресата прави каквото си желае с моя живот. Границата е доста размита. Обществото има вяра сляпо на медиите. Това ме тревожи. "

Принц Хари добави, че би желал да се сдобри със своето семейство, само че първо би трябвало да се потърси отговорност. " Баща ми постоянно се държеше като че ли не е подготвен за родител. Но се стараеша. С Уилям искахме татко ни да е благополучен. Помолихме го да не се дами за Камила, само че той реши друго. Двамата са доста щастливи дружно. Обичам татко си, брат си и фамилията си. Винаги съм ги обичал. Никога не съм желал да ги нараня. Те в действителност се опасяват какво може да се случи с мен. Когато брачната половинка ми показа прекарванията си, институцията и таблоидите я нападнаха. С жена ми сме гледани под лупа повече от всички други. "

novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР