Принц Хари посети студиата Аби роуд, за да се срещне

...
Принц Хари посети студиата Аби роуд, за да се срещне
Коментари Харесай

Принц Хари се срещна с Джон Бон Джоуви

Принц Хари посети студиата " Аби роуд ", с цел да се срещне с артиста Джон Бон Джоуви и представители на хора на военните ветерани в една от последните си изяви като старши член на английското кралско семейство, заяви Ройтерс.

Хари и Бон Джоуви разговаряха за малко пред постройката, където група " Бийтълс " е записала 11 от 13-те си албума. След това влязоха вътре.
 Принц Хари и Джон Бон Джоуви Gulliver/Getty Images
Видео с двамата със слушалки, до момента в който Б он Джоуви свири на китара , беше качено на формалната страница в Инстаграм на Хари и брачната половинка му Меган , които са херцози на Съсекс.

Двамата оповестиха през януари, че ще се отдръпват от отговорностите си на старши членове на кралското семейство, с цел да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово самостоятелни.
 Принц Хари и Джон Бон Джоуви Gulliver/Getty Images
Хорът на игрите " Инвиктус ", който записва сингъл за щедрост, се състои от ветерани и служещи в английската войска. Приходите от продажбата на сингъла ще са в интерес на фондация, която поддържа игрите за ранени и заболели ветерани " Инвиктус ". Това е една от обичаните дела на Хари.

Песента, наречена " Unbroken " (Несломен), е основана от Бон Джоуви, с цел да притегли вниманието към ветераните с постравматично стресово разстройство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР