Принц Хари поема нова длъжност в САЩ - главен директор

...
Принц Хари поема нова длъжност в САЩ - главен директор
Коментари Харесай

Принц Хари стана шеф в Силициевата долина

Принц Хари поема нова служба в Съединени американски щати - основен шеф по въздействието (chief impact officer) в BetterUp - платформа за професионални тенинги и образования. Херцогът на Съсекс, който заживя със фамилията си в Калифорния и към този момент няма служебни задължения като кралска персона, ще образова подбрани чиновници на компании и ще оказва помощ на стартъпи в областта на психическото здраве.

Принц Хари има нова работа - началник в Силициевата котловина, написа " Уолстрийт джърнал " във връзка новината.

BetterUp Inc. е бързо растяща компания за образования и поддръжка на психологичното здраве.

Тази стъпка е последният бизнес ход на принца, който дружно със брачната половинка си Меган подписа няколко доходоносни контракта в последните месеци.

" Възнамерявам да оказвам помощ на хората да се учат по какъв начин да влияят ", дава отговор Хари на " Уолстрийт джърнал " за какво е приел работата. " Проактивното образование обезпечава безкрайни благоприятни условия за личностно развиване, нараснала осведоменост и изцяло по-добър живот ", прибавя той.

Очаква се Хари да взе участие в начинания като решения за продуктови тактики и благотворителни акции и да бъде обществен покровител по свързани с психическото здраве тематики.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР