Принц Хари още си сърба попарата“ заради непремереното си изказване

...
Принц Хари още си сърба попарата“ заради непремереното си изказване
Коментари Харесай

Приказката Свърши! Меган И Хари Се Разделят!?

Принц Хари още си „ сърба попарата “ поради непремереното си изявление за фамилията на Меган Маркъл. В изявление за „ Радио 4 “, той показа, че тя е прекарала прелестна Коледа със семейство, каквото в никакъв случай не е имала. Последва гневна реакция от сестрата на Меган — Саманта. Дни по-късно и брат й Томас Маркъл също се включи, в опит да се отбрани от нападките.

„ Пълна неистина е, че Меган е била самотна и нещастна на празниците. Ние имахме прелестни връзки. Да, може да не сме били идеалното семейство, само че поради нея се събирахме на празниците. Баща ни правеше безпределно доста единствено поради нея. Тя даже си играеше с моите деца и тези на Саманта. Правехме й дарове, особено й ги слагахме под елхата “, разкрива по-големият брат на актрисата.

Томас Маркъл-младши съобщи, че татко му ще бъде сломен и доста засегнат от думите на принц Хари. А самият принц понесе много рецензии. „ Негово височество беше доста благ, с цел да приказва по радиото. И да разкрие детайлности за фамилията беше ужасно. Но позволи една голяма неточност. „ Кой по дяволите споделя, че Меган е имала фантастична Коледа с идеалното семейство? Тя сирак ли е? Не! Освен това всички знаем, че членовете на кралския дом са всичко друго, само че не и идеални, написа разкрития.ком.

Нима сте не запомнили, че всяка година Фърги е заточена в малко имение в Сандрингам, тъй като е разведена с Андрю. Да напомним ли, че нито един от принцовете не може да работи. Да не забравяме, че също по този начин нито едно семейство на кралските съпруги и съпрузи не е канено в Сандрингам.

Нека Хари си напомни това, а по-късно ще приказваме за идеалното семейство “, написа Жан Моер. И добавя, че принц Хари има много какво да учи за такт, политика и дипломация. Особено, що се отнася до роднините на жена му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР