Принц Хари очевидно иска да докаже, че може да му

...
Принц Хари очевидно иска да докаже, че може да му
Коментари Харесай

„Пропускливият“ принц Хари иска да докаже, че може да му се има доверие, но Чарлз няма да реши бъдещето му – експерт

Принц Хари явно желае да потвърди, че може да му се има доверие от кралските особи, само че това няма да бъде крал Чарлз кой ще реши бъдещето му, предизвести кралски специалист.

Херцогът на Съсекс даде шокиращо изявление за американската телевизия за закуска предходната седмица, където описа за срещата си с татко си, откакто беше разкрита диагнозата му рак. Той обаче сведе детайлностите до най-малко и даже отхвърли да отговори на въпрос за положението на Краля. Интервюто пристигна единствено часове преди отчетите да допускат, че Хари, който по-рано се опълчи на фамилията си в сериала си Netflix и противоречивите си записки Spare, би бил подготвен да влезе във краткотрайна кралска роля, до момента в който татко му се подлага на лекуване от рак.

Кралският историк и специалист доктор Теса Дънлоп счита, че изявлението на Хари е посочило, че той желае да му се има вяра, само че може да е прекомерно късно. Тя сподели пред Mirror: „ Хари и Меган имаха натоварени три дни в Британска Колумбия, Канада, подготвяйки състезателите за последваща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР