Принц Хари очаква извинение за лазене“ от принц Уилям и

...
Принц Хари очаква извинение за лазене“ от принц Уилям и
Коментари Харесай

Принц Хари очаква „извинение за лазене“ от Уилям и Кейт преди събирането, твърди кралски експерт

Принц Хари чака „ опрощение за лазене “ от принц Уилям и принцеса Кейт, преди да се събере със фамилията си, съгласно кралски специалист.

Миналата седмица Кейт разкри, че е била подложена на лекуване от рак, откакто беше открит след коремна интервенция през януари, което я е държало надалеч от обществени отговорности и изяви. Тъй като тя удостовери актуализацията си на здравословното си положение посредством прочувствено видео послание, счита се, че тя и принц Уилям може да чакат скоро посещаване от принц Хари.Херцогът на Съсекс се чака да се върне в Обединеното кралство през май за честването на Игрите на Invictus, като се счита, че е евентуално среща сред братята.

Сега обаче наподобява, че Хари ще чака опрощение от двойката. Кралският специалист и създател Том Куин сподели извънредно пред The ​​Mirror: „ Той желае да се сдобри с брат си, с цел да могат децата да имат малко нещо като връзка, само че той и Меган към момента считат, че първо би трябвало да пристигна опрощение от Уилям и Кейт. "

За всички най-нов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР