Принц Хари обвини британските таблоиди, че са хакнали гласовите му

...
Принц Хари обвини британските таблоиди, че са хакнали гласовите му
Коментари Харесай

Принц Хари: Таблоидите ме изкараха дебил, измамник, пияница и наркоман

Принц Хари упрекна английските таблоиди, че са хакнали гласовите му известия, когато е бил младеж, заявявайки, че това го е предиздвикало да почувства, че „ не може да се доверява на никого “.

Това стана по време на дадените от него показания в съда по делото против таблоидите – първите показания от върховен член на кралското семейство за последните 130 години.

Явявайки се в съда по делото си против Mirror Group Newspapers (MGN), херцогът на Съсекс съобщи, че е " изпитвал неприязън от страна на пресата ", откогато се е родил. Адвокатът на MGN съобщи, че съчувства на Хари, само че отхвърли „ всички дейности на публицистите да са били противозаконни ".

Принц Хари бе подложен на пресечен разпит от юриста на MGN Андрю Грийн, който стана все по-директен в опитте си да обори обвиняванията на ищеца с напредването на чуването.

Принцът обаче се окопити след нервно начало. Андрю Грийн е юрист с огромен дълготраен опит и е описван като „ звяр в съда “. Отговорите на Хари постоянно бяха къси, наблягайки съмнението, че всяка история за него е обвързвана с заплащане на частен детектив.

В писменото му изказване, оповестено при явявавенто му в съда, принц Хари упрекна таблоидната преса в „ разпределение на функциите в кралското семейство “ и в „ деформиране на визията за него “.

" Те стартират да ви карат да играете ролята, която на тях им харесва най-вече и която могат да продадат допустимо най-вече вестници “, посочи принцът и добави: „ Тогава или си принцът плейбой, неуспехът, или губещият, или - в моя случай още - дебилът, измамникът, малолетният алкохолик или безотговорният наркоман “.

Хари добави, че историите, които произлизат от хакерски офанзиви, освен са рискови за сигурността му, само че и са навредили на връзките му.

Принцът сподели също, че още като тиинейджър не е могъл да се довери на никого, което е било извънредно възприятие, изключително в такава нежна възраст. 

Днес Хари ще се яви още веднъж във Върховния съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР