Принц Хари нямал никакво уважение към съпругата на баща си

...
Принц Хари нямал никакво уважение към съпругата на баща си
Коментари Харесай

Принц Хари нямал грам уважение към Камила

Принц Хари нямал никакво почитание към брачната половинка на татко си принц Чарлз - Камила. Той не проявявал интерес към това да поддържа връзки с нея. Това твърди кралският специалист Ингрид Сюард в подкаста " Pod Save the Queen ", написа teenproblem.net.

" Не мисля, че Хари демонстрира интерес към това да развива връзка с неговата доведена майка на този стадий от живота си. ", споделя тя.
Експертът прибавя още, че Уилям и Хари били щастливи да приветстват Камила в кралското семейство преди години. Освен това, тя стояла на назад във времето и не се месила доста в техните връзки. Но очевидно нещата са се трансформирали с течение на времето.

" Не мисля, че Хари усеща огромна топлота към нея... Не знам за скорошното пътешестване, само че несъмнено считам, че Хари беше относително благополучен да одобри Камила първоначално, само че след това загуби интерес и не мисля, че се отнася към нея с огромно почитание ", разяснява Сюард.

Хари и Меган бяха в Англия при започване на юни, с цел да участват на тържествата във връзка платинения празник на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР