Принц Хари няма да бъде добре дошъл на коронацията на

...
Принц Хари няма да бъде добре дошъл на коронацията на
Коментари Харесай

След мемоарите на принц Хари: Кралското семейство не го желае на коронацията на баща му

Принц Хари няма да бъде добре пристигнал на коронацията на татко си през май в мемоарната му книга Spare, заяви източник от кралския двор. Висши кралски членове не биха желали да прекарат време с херцога на събитието, ако диалозите им „ завършат в изданието с меки корици Spare “, заяви The Sun.

Не е ясно дали крал Чарлз III ще предложения по-малкия си наследник на коронацията и дали Хари ще одобри.

Херцогът на Съсекс предприе опит за атака, появявайки се в шоу излъчвания в Съединени американски щати, осмивайки кралския протокол, с цел да разпространява своя бестселър Spare. Но той избегна да даде отговор на въпросите дали ще участва на тазгодишната коронация.

По време на рекламния блиц за разпространение на книгата му, херцогът на Съсекс сподели пред Том Брадби, че „ доста неща могат да се случат от в този момент дотогава “, когато го попита дали ще отиде да види коронясването на татко си през май.

Източник от Лондон обаче съобщи тази седмица:
„ Семейството чака Хари и Меган да намерят причина да не са там “.
Той твърди, че в кралския двор са били сюрпризирани и засегнати от равнището на детайлности, които принцът е разкрил на обществеността за живота им.

„ Имаше полемики измежду фамилията, в това число Едуард и Ан. Те не желаят частни диалози по време на коронацията, които след това да прочетат в изданието с меки корици Spare “, сподели източникът пред The Sun.

Сн.: ЕРА/БГНЕС

Коронацията – единствено след 16 седмици – ще бъде на по-малка гала от всеки път, което е отражение на упоритостите на крал Чарлз да понижи разноските на монархията.

Дворецът към момента не е разгласил проектите си и описът с посетители към момента не е координиран. Организаторите споделиха, че събитието ще „ отрази ролята на монарха през днешния ден “ и ще „ огледа към бъдещето, като в същото време ще се корени в дългогодишни обичаи и великолепие “.

По-рано тази седмица беше обявено, че крал Чарлз III се е примирил, че Хари няма да участва на празника на 6 май. Би било доста „ мъчно за тях ” да участват, съобщи кралски източник, който е непосредствен до фамилията, след „ това, което беше казано “.

Последиците от публикуването на дълго чаканите записки на принц Хари не престават, макар че
херцогът на Съсекс неведнъж е заявявал, че би желал да поддържа връзка със фамилията си.
Крал Чарлз резервира безмълвие по време на PR обиколката на Хари, само че изглеждаше с каменно лице, когато седна зад кормилото на колата си покрай Биркхол, Абърдийншър, в сряда. Това беше първият път, когато той беше забелязан на обществено място, откогато най-малкият му наследник се появи в токшоута в Съединени американски щати, като пиеше чаши текила и се подиграваше на кралските протоколи, с цел да разпространява спорната си автобиография.

Хари сподели пред The ​​Late Show, че той и Меган са били „ принудени “ да избягат от „ родната си страна “ Англия в „ красивата Калифорния “ заради „ корист и тормоз “. След това той съобщи: „ Създадохме приказен живот тук в Калифорния, който апропо е хубав, а Америка е ужасно място за живеене “, преди да вдигне наздравица с Колбърт.

Крал Чарлз III и Камила дойдоха в „ брачния си дом “ в Шотландия предходната седмица за „ заслужена “ отмора. Биркхол е мястото, където Чарлз и Камила се сгодиха и изкараха меден месец през 2005 година Кралят към този момент е разкривал, че намира парцела за „ успокоителен и спокоен “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР