Принц Хари неочаквано се яви пред Върховния съд днес, тъй

...
Принц Хари неочаквано се яви пред Върховния съд днес, тъй
Коментари Харесай

Принц Хари се яви във Върховния съд

Принц Хари ненадейно се яви пред Върховния съд през днешния ден, защото стартира правосъдното произвеждане по делото за нелегално събиране на информация от английските вестници Daily Mail и Mail on Sunday.

Засегнати от противозаконното събиране на информация са също по този начин сър Елтън Джон и актрисите Сейди Фрост и Лиз Хърси. Издателят обаче твърди, че обвиняванията са „ неуместни клюки “.

Четиридневно авансово чуване във Върховния съд, което стартира в понеделник, ще прегледа правните причини. След това съдията ще реши дали делото ще продължи или ще бъде прекъснато.

Когато правният иск беше разгласен през октомври 2022 година, адвокатската адвокатска фирма Hamlins, която съставлява принц Хари и актрисата Сейди Фрост, съобщи, че активността на издателя включва наемане на частни детективи, които скрито да слагат подслушвателни устройства в колите и домовете на звездите, както и хората, които да слушат и записват частните телефонни диалози, осведоми bTV.

Освен това е събирана информация за здравния статус и банковите сметки на звездите. Има и обвиняване за корумпирането на полицейски чиновници, с цел да получават публицистите вътрешна, сензитивна информация.

„ Ние изцяло и недвусмислено опровергаваме тези неуместни клюки, които наподобяват като добре плануван опит за замесване на изданията в скандал “, се споделя в формалното мнение на издателската група. Според тях някои от изказванията са мощно пресилени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР