Принц Хари не е видял баща си по време на

...
Принц Хари не е видял баща си по време на
Коментари Харесай

Крал Чарлз вероятно скоро ще се срещне с Хари - но само при две ключови условия, казва експерт

Принц Хари не е видял татко си по време на бурното си пътешестване до Обединеното кралство тази седмица, само че кралски специалист има вяра, че срещата е на картите - при две съответни условия.

Херцогът на Съсекс отлетя за Лондон във вторник преди да се появи в катедралата " Свети Павел " на идващия ден, предизвиквайки клюки, че може да се срещне с крал Чарлз. Връзката сред двамата беше мразовита през последните години, изключително след издаването на записките на Хари Spare.

Въпреки това Хари не остана в Обединеното кралство доста дълго и към този момент е в Нигерия, рекламирайки Invictus Games със брачната половинка си, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. По-рано тази година той уреди въпросите дали ще се срещне с татко си по време на късото посещаване, като удостовери, че няма да се срещнат заради „ цялостния график “ на краля.

Като специфичната гала за отбелязване на 10-ата годишнина от игрите завърши, кралят беше хазаин на първото си годишно празненство в градината на Бъкингамския замък на същия д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР