Принц Хари най-сетне сподели подробности от срещата си със своята

...
Принц Хари най-сетне сподели подробности от срещата си със своята
Коментари Харесай

Какво си казаха принц Хари и кралица Елизабет

Принц Хари най-накрая показа детайлности от срещата си със своята баба - кралица Елизабет. Това се случи в края на предходната седмица, директно преди заминаването на Хари за Холандия във връзка спортния шампионат Invictus Games.
 Принц Хари, Меган Маркъл и непредвиденото им завръщане в Лондон за среща с кралица Елизабет
Хари и Меган още веднъж изненадаха всички

Неочаквана аудиенция на най-високо равнище

Най-неочакваното и изненадващо в визитата му бе фактът, че беше съпроводен от брачната половинка си Меган Маркъл. Двойката се отби в замъка Уиндзор, където сега живее 95-годишната кралицата.

И по този мотив Хари показа, че е бил благополучен да се завърне в Обединеното кралство и най-много да види още веднъж своята баба.
 Снимка 571107

Според източници, близки до кралското семейство, херцогът на Съсекс е съумял да се срещне и с татко си принц Чарлз, въпреки и за доста малко време.

Една от тематиките, които Хари и Меган са обсъждали с Елизабет, е бил платиненият празник на кралицата, който ще се празнува при започване на юни във връзка 70 години от ръководството ѝ.

Твърди се, че както повелява традицията по време на тържествата, двойката публично е поканена от Елизабет да се появи на балкона на Бъкингамския замък.

Разбира се, разговаряли са и за надпреварите Invictus Games, които Хари основа през 2014 година " Тя ме помоли да предам редица послания на тима на Обединеното кралство, който взе участие в игрите. Дори към този момент съумях с една огромна част от тях ", споделя херцогът на Съсекс пред BBC. " Да, беше ужасно да я видя ", показа сърдечно той и добави, че е сигурен, че би се радвала да участва на спортното съревнование, в случай че можеше.

Принц Хари и Меган Маркъл дадоха старт на петото издание на Invictus Games в петък, в холандския град Хага с банкет, с който посрещнаха участващите спортисти.

Междувременно кралица Елизабет не се причисли към кралското семейство на Великденската църковна работа в неделя. Въпреки че тя продължава да прави част от своите отговорности и да организира виртуални аудиенции от замъка Уиндзор, нейните обществени изяви стават все по-редки - заради редица здравословни проблеми, написа People.
 Кралица Елизабет, принц Филип и специфичният метод за възпоменанието му
Тайното значение на зеления цвят за кралица Елизабет

Красив метод да отдадеш респект на индивида, който си изгубил

В края на предишния месец тя се причисли към службата в памет на брачна половинка ѝ принц Филип, с цел да означи една година от гибелта му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР