Принц Хари най-сетне представи своята приятелка Меган Маркъл на баба

...
Принц Хари най-сетне представи своята приятелка Меган Маркъл на баба
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл на чаено парти при Кралицата

Принц Хари най-накрая показа своята другарка Меган Маркъл на баба си Елизабет II. Двойката е била поканена на чаено празненство в Бъкингамския замък.

Преди съвсем година Хари издаде декрет за неприкосновеността на персоналния си живот и от този момент кралските помощници са извънредно внимателни, когато разясняват персоналния му живот. Но близки до двойката разкриват, че годежът сред двамата не е въпрос на дали ще се случи, а по кое време. Единственото, което оставало било утвърждението на баба му.

Срещата сред актрисата и Кралицата съзнателно е била неофициална. Отчасти, с цел да не се тормози Маркъл, защото към момента не е привикнала с дворцовите порядки и частично, с цел да могат двете дами да поговорят на мира, без непотребна гласност. Чаеното празненство се състояло в дневната стая на Елизабет II на първия етаж с аспект към градините на двореца. Тримата прекарали съвсем час в сладки приказки, като селекция от сандвичи, плодове и кифлички.

По-рано тази година, Меган се срещна и с бащата на Хари и неговата брачна половинка – принц Чарлс и Камила. Запознати разкриват, че двамата били очаровани от актрисата-активист. Те даже споделили, че Маркъл е “много хубаво и приятено момиче ”. Все още обаче не е ясно какво е мнението на Кралица Елизабет. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР