Принц Хари насочи вниманието към въпроса за кралската защита, когато

...
Принц Хари насочи вниманието към въпроса за кралската защита, когато
Коментари Харесай

Огромен спор относно сигурността на принцесите Беатрис и Юджини предизвика огромна драма за крал Чарлз

Принц Хари насочи вниманието към въпроса за кралската отбрана, когато реши да предприеме правосъдни дейности против Министерството на вътрешните работи поради смяна на равнището за сигурността му, когато посещава Обединеното кралство.

В настоящия си тип високопоставени висши кралски особи, като крал Чарлз и кралица Камила, както и принц Уилям и принцеса Кейт, се охраняват от чиновници на полицията непрекъснато. Междувременно хора като принцеса Ан, принц Едуард и Софи Уесекс са охранявани единствено от чиновници на полицията, до момента в който извършват публични отговорности и задължения.

Но има двама членове на фамилията, които, тъкмо като Хари, бяха отстранени 24-часовата им полицейска защита, финансирана от данъкоплатците - принцесите Беатрис и Юджини.

Решението да отдръпват защитата им пристигна след спор за финансиране през 2011 година, за който се твърди, че изключително разгневи татко им. Всъщност един кралски специалист сподели тогава - беше заставен да се намеси в дебата по отношение на финансирането на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР