Принц Хари може да бъде депортиран от САЩ, ако е

...
Принц Хари може да бъде депортиран от САЩ, ако е
Коментари Харесай

Тръмп заплаши принц Хари с депортация от САЩ, ако е излъгал за употребата на наркотици

Принц Хари може да бъде депортиран от Съединени американски щати, в случай че е излъгал, че е вземал опиати в молбата си за американска виза, даде обещание някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

„ Ще би трябвало да забележим дали знаят нещо за опиатите и в случай че той е излъгал, ще би трябвало да подхващат подобаващи дейности “, сподели Тръмп за GB News, представен в Politico.

На въпрос дали ще има някакви „ специфични привилегии “ за някогашния принц, Тръмп отговори: „ Не. Ще би трябвало да забележим дали знаят нещо за медикаментите и в случай че е излъгал, ще би трябвало да подхващат подобаващи дейности. “ Когато журналистът изиска да посочи: „ Подходящи дейности? Което може да значи... той да не остане в Америка? “, Тръмп отговори: „ О, не знам. Ще би трябвало да ми кажат. Просто би трябвало да ми кажат. Може би са знаели това от дълго време “.

Визовият статут на принц Хари е в центъра на правосъдни разногласия, откогато американски закостенял мозъчен концерн, Heritage Foundation, предходната година съди Министерството на вътрешната сигурност (DHS) за достъп до неговите имиграционни досиета.

Кандидатите за избрани американски визи нормално би трябвало да разкрият дали в миналото са приемали опиати и това може да докара до отвод на молбата им.

Други обществени персони са се сблъскали с проблеми при влизане в Съединени американски щати поради докладваната им приложимост на опиати.

Принц Хари по-рано сподели, че психеделичните медикаменти са му помогнали да види „ истината “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР