Принц Хари, който заживя в САЩ, след като се оттегли

...
Принц Хари, който заживя в САЩ, след като се оттегли
Коментари Харесай

Принц Хари се прибра във Великобритания за погребението на дядо си

Принц Хари, който заживя в Съединени американски щати, откакто се отдръпна от кралските си отговорности, се е прибрал във Англия за погребението на дядо си, принц Филип, съобщи „ Ройтерс “.

В неделя херцогът на Съсекс е дошъл в родната си страна с полет на British Airways. Британските медии означават, че се е прибрал самичък, без брачната половинка си Меган Маркъл. Официално споделена причина за отсъствието ѝ е, че не може да пътува по лекарска рекомендация поради бременността си.

Хари, който е шести по ред правоприемник на трона, ще бъде подложен под карантина в сходство с насоките за предварителна защита на разпространяването на COVID-19, с цел да може да участва на церемониалното заравяне в замъка Уиндзор, в чийто параклис сега е изложено тялото на принц Филип.

Съпругът на кралица Елизабет II умря предишния петък на 99-годишна възраст. В събота ковчегът ще бъде изместен пред входа на замъка от ротата на кралицата. Тялото ще бъде превозено в особено модифициран модел Land Rover, за чието планиране е оказал помощ и самият принц Филип.

В началото на март принц Хари и Меган Маркъл дадоха изявление пред тв водещата Опра Уинфри за времето, прекарано от тях с кралското семейство и аргументите, довели до решението им да го изоставен. Твърденията на двойката шокираха жителите на Англия и провокираха спорни оценки за изявата им, направена в миг, в който принц Филип беше признат в болница за лекуване и претърпя сърдечна намеса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР