Принц Хари, който ще се ожени за годеницата си Меган

...
Принц Хари, който ще се ожени за годеницата си Меган
Коментари Харесай

Кралското семейство на Великобритания: Кой е най-харесваният?

Принц Хари , който ще се ожени за годеницата си Меган Маркъл на 19 май, е най-харесваният представител на английското кралско семейство по света, дружно с баба си кралица Елизабет Втора , заяви Ройтерс.

 
В допитването на компанията за маркетингови проучвания Ипсос МОРИ са взели участие 20 793 души под 65-годишна възраст от 28 страни.
 Представителите на английското кралско семейство общо са одобрявани добре, със приблизително 35% утвърждение от интервюираните, при 11% отрицание Представителите на английското кралско семейство общо са одобрявани добре, със приблизително 35% утвърждение от интервюираните, при 11% неодобрениеGulliver/Getty Images
То демонстрира, че представителите на английското кралско семейство общо са одобрявани добре, със приблизително 35% утвърждение от интервюираните, при 11% отрицание.

Половината от респондентите обаче или нямат мнение, или са безразлични. Безразличието личи от интереса към сватбата на принц Хари и Меган Маркъл . Всеки четвърти от запитаните се интересува от новините за идната гала, само че 67% не се интересуват от нея.

 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят на 19 майGulliver/Getty Images
Проучването демонстрира, че 33-годишният Хари и 92-годишната кралица са най-харесваните представители на кралското семейство. Принц Хари е най-харесван от британците. Двамата са следвани от принц Уилям и брачната половинка му Кейт .
 Принц Хари и кралица Елизабет Втора са най-харесваните представители на кралското семейство. Двамата са следвани от принц Уилям и брачната половинка му Кейт Принц Хари и кралица Елизабет Втора са най-харесваните представители на кралското семейство. Двамата са следвани от принц Уилям и брачната половинка му КейтGulliver/Getty Images
Бащата на Хари и правоприемник на трона, принц Чарлз , се употребява с минимум утвърждение.

 

Изследването сочи още, че 29% от запитаните се отнасят позитивно към Меган Маркъл , 10% не я утвърждават, а 60% нямат мнение.
 Меган Маркъл 29% от запитаните се отнасят позитивно към Меган МаркълGulliver/Getty Images
" Международната известност на кралското семейство е подсилена от известността на кралицата и на представители на по-младите генерации, което му дава постоянна основа за в бъдеще ", сподели Гидиън Скинър от компанията за маркетингови проучвания.

Ако сте фенове на английското кралско семейство, вижте още:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР