Принц Хари, който публикува мемоарите си Spare на 10 януари,

...
Принц Хари, който публикува мемоарите си Spare на 10 януари,
Коментари Харесай

Принц Хари разказа как е разговарял с майка си след смъртта й

Принц Хари, който разгласява записките си Spare на 10 януари, е главен таблоиден новинар от седмици с помощта на епизода, който пусна. По-специално в книгата той сподели, че посредством екстрасенс е съумял да поддържа връзка с починалата си майка, принцеса Даяна.

Според херцога на Съсекс той един път се е обърнал към жена със „ мощ “, с цел да се свърже с Даяна. Намерил я по рекомендация на другари.

„ Живееш живота, който тя не можеше. Живееш живота, който тя искаше за теб “, казала екстрасенската на принца, добавяйки, че „ майка му е била с него “.
 принцеса Даяна Принцеса Даяна със синовете Хари и Уилям Снимка: Getty Images
Той прибавя, че дамата е споделила, че призракът на майка му също е бил очевидец по какъв начин синът му Арчи чупи коледната декорация, съобщава The Guardian.

" Майка ти споделя... нещо за коледна декорация? Майка? Или баба? Падна ли? Счупи се? ", каза тя и добави, че Даяна го е уверила, че „ всичко ще бъде наред “.

Принцеса Даяна умря на 31 август 1997 година от пострадвания, получени при автомобилна злополука в тунела Pont de l`Alma в Париж, Франция. Заедно с нея починаха нейният другар Доди Файед и водачът на колата Анри Пол.

Автобиографията на Хари разказва скръбта, която е претърпял години след нейната гибел. Например той си спомня, че неведнъж е минавал през тунела, където се е случила нещастието, с цел да разбере какво се е случило.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР