Принц Хари, който по подобие на майка си никога не

...
Принц Хари, който по подобие на майка си никога не
Коментари Харесай

Принц Хари с жестоко признание за психическото си състояние

Принц Хари, който по сходство на майка си в никакъв случай не се е тормозил да показва умерено възприятията си, е взел доста драговолно тематиката за психологичното здраве. Хари предложи на бизнеса свое лично woke управление и сподели, че компаниите би трябвало „ да дадат време на всеки да се обърне към самия себе си “. Принцът сподели това по време на първата си обществена изява за годината, в която участваше и неговият шеф – младата компания за психологично здраве BetterUp, написа Daily Mail, написа vesti.bg.

Херцогът на Съсекс се включи във виртуален диалог от имението си за 14 млн. $ в Калифорния, дружно с изпълнителния шеф на компанията Алекси Робишо и приятелката на жена му Меган Маркъл тенисистката Серина Уилямс.

По време на срещата на върха Хари и Серина се майтапиха, че си приказват с часове и тенис звездата разкри по какъв начин херцогът работи като life coach за нея (бел. ред. „ лайф коуч “ -треньор за живота; мотиватор, който ви оказва помощ да постигнете своите цели и да измененията живота си).

Принц Хари разкри по време на диалога, че е претърпял така наречен „ бърнаут “ и приказва за значимостта от това „ да отделяш време, с цел да работиш върху себе си и вътрешния си свят “.

Херцогът на Съсекс се обърна към бизнеса: „ От позиция на шеф, не можете да очаквате хората да поставят грижи за себе си и своят вътрешен свят, в случай че не им дадете време да го създадат “.

Принцът приказва и за това, че е

научил „ уроци от Вселената “,

казвайки: „ Всичко в живота се свежда до учене, нали? Ако си в 20-те, 30-те, 40-те и даже в 50-те си години и си мислиш, че всичко се е наредило в живота ти, тогава ще се случи нещо неприятно.

Но, когато се случат неприятни неща си мисля: „ Тук има урок, Вселената ми дава урок, има нещо, което би трябвало да науча. Следващият път, когато нещо неприятно се случи, ще бъда по-издържлив и ще намеря метод да реализира крайната цел “.

Компанията BetterUp се прави оценка на 3 милиарда паунда и работата на Хари, която той стартира през март предходната година, включва продуктова тактика, филантропия и публично покровителство, обвързвано с психологичното здраве. Той получава заплата, само че компанията не разкрива какъв брой му заплаща и дали има акции от нея.

Интервюто идва няколко месеца, откакто Хари посъветва хората, които се усещат „ като в капан в работата си, която не им носи наслада “, да изоставен и сподели, че напускането на работа е нещо, което би трябвало да се „ чества “. Тези думи той изрече съвсем две години, откакто заряза фамилията си и отговорностите си като кралска персона.

Принцът също по този начин сподели, че е изпитал „ бърнаут “ (бел.ред. „ бърнаут “ или „ прегаряне “ е жаргонно разбиране за извънредно прочувствено безсилие, изразяващо се най-много във връзка с работата ни. Характерни са усеща като незаинтересованост, липса на професионална мотивация, пристъпи на яд, пасивна експанзия и всеобхватно чувство на неудовлетвореност), макар че не показа по кое време е станало това.

„ Изживях прегаряне и стигнах до самия завършек на всичко, което имах в себе си,

краят на всяко „ гориво “, което имах в „ мотора си “. Тогава си заставен да погледнеш надълбоко в себе си, когато ви наподобява, че всичко друго към вас работи против вас. Единственият метод да изградите резистентност към средата към вас е да работите върху вътрешния си свят “, изяснява Хари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР