Принц Хари изнесе реч за JPMorgan във Флорида, която може

...
Принц Хари изнесе реч за JPMorgan във Флорида, която може
Коментари Харесай

Принц Хари направи голямо разкритие в Маями след "Мегзид"

Принц Хари изнесе тирада за JPMorgan във Флорида, която може да му донесе 400 000 английски лири. Това стана часове, откакто частен аероплан на банката кацна там от Канада.

В първата си обществена изява след Мегзид, херцогът и херцогинята на Съсекс участваха на среща на върха, проведена от финансовия колос на Южния плаж в Маями.



Двамата бяха съществени посетители на срещата на върха, проведена от финансовия колос JP Morgan.

Хари и Меган Маркъл бяха видяни в лъскавия хотел, съпроводени от огромен антураж.

Смята се, че кралската двойка, която постоянно проповядва за екологични проблеми, е кацнала там точно с частния аероплан на JPMorgan.
Частният аероплан на Gulfstream е изхвърчал от летището във Ванкувър в 12.10 ч. локално време и е кацнал към 8 часа вечерта съгласно Flight Aware.

Бъкингамският замък удостовери, че принц Хари е изнесъл тирада на събитието, само че не удостовери данните за полета на двойката.

Говорителят на двореца е декларирал: "Не разясняваме техния персонален график. "

И JP Morgan отхвърли да удостовери или да отхвърли дали Хари и Меган са летели със аероплан на компанията.



По време на събитието Меган се е включила към близкия си другар Гейл Кинг по време, била е видяна да приказва и с рап звездата Meek
Mill и притежателят на New England Patriots Робърт Крафт.

Хари и Меган излязоха на сцената, съпроводени от американския софтуерен предприемач Майкъл Рубин и филантропа Клара Ву.
Кралската двойка даде обещание да стане финансово самостоятелна и може да си докара спомагателни приходи точно с наличието си н аподобни задължения.

Принц Хари приказва за овакантяване на кралското семейство и разкри, че е ходил на психотерапия.

„ Хари приказва за психологичното си здраве и за това по какъв начин той е бил на терапия през последните няколко години, с цел да се опита да преодолее контузията от загубата на майка си ", написа "Индипендънт ".

„ Хари също призна, че за него и Меган е доста мъчно след напускането на Кралския замък, само че разкри също по този начин, че не не съжалява за решението им да се отдръпват, тъй като са желали да защитят фамилията си. Каза - аз не желая Меган и синът ни Арчи да преминат през това, през което минах аз като дребен. "

„ Решението, което взех за жена си и детето ни да се оттеглим, не беше нещо леко за мен. Трябваха ни месеци диалози и след товлкова години провокации знам, че не постоянно съм се оправял, само че този път нямах друга опция ", разкрива още принц Хари.

Миналия месец актрисата Меган подписа контракт с Дисни в подмяна на подаяние за благотворителна организация.

След като се отдръпнаха от кралските си отговорности предишния месец, Хари и Меган напуснаха Англия с бебето Арчи и се реалокираха в имение на стойност 11 милиона лири на остров Ванкувър, Канада.

По-рано тази седмица беше разкрито, че са засилили сигурността в новия си дом с камери за видеонаблюдение и постоянна преграда.
Британските данъкоплатци към момента финансират отбраната на двойката, до момента в който живеят в Канада.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР