Принц Хари и съпругата му Меган ще се присъединят към

...
Принц Хари и съпругата му Меган ще се присъединят към
Коментари Харесай

Ще оцелеят: Хари и Меган си намериха платена работа

Принц Хари и брачната половинка му Меган ще се причислят към кръга от видни оратори , откакто са подписали договорка с организация, с която работи и някогашният американски президент Барак Обама, съобщи Ройтерс.

Кралската двойка ще бъде показана от основаната в Ню Йорк организация Хари Уокър, измежду чийто оратори са Барак и Мишел Обама, Бил и Хилари Клинтън и Опра Уинфри, сподели осведомен източник.

Това е една от първите значими стъпки на херцогът и херцогинята на Съсекс да се захванат с платена работа, откакто те оповестиха през януари проекти да водят по-независим живот и да се самофинансират. Сега те живеят в Лос Анджелис със сина си Арчи.

 меган хари арчи Getty/Gulliver

Съгласно контракта знатната двойка ще изнася лекции, фокусирани върху половото тъждество, расовата правдивост, околната среда и менталното здраве. Двойката ще взе участие в полемики с модератор и ще произнася речи пред синдикални асоциации, корпорации и на други конгреси. Хари и Меган ще приказват на другите прояви дружно или самостоятелно.

Този жанр активност е доходоносна за звездите в Северна Америка, които могат да печеля шестцифрена сума даже за една демонстрация.

Вижте още:
Кралски живот: вижте невероятното имение на Меган и Хари в Лос Анджелис Ново начало: Меган и Хари се местят в Калифорния? Над половин милион паунда за защита на Меган и Хари: ето какъв брой в действителност коства кралското семейство на данъкоплатците
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР