Принц Хари и съпругата му Меган отрекоха участието си в

...
Принц Хари и съпругата му Меган отрекоха участието си в
Коментари Харесай

Влизането на Хари и Меган в риалити се оказа фалшива новина

Принц Хари и брачната половинка му Меган отхвърлиха присъединяване си в риалити поредност на стрийминг платформата Netflix, заяви Контактмюзик.

" Херцогът и херцогинята няма да вземат участие в каквото и да било риалити ", съобщи техен представител.

Преди дни се появи информация, че принц Хари и брачната половинка му ще вземат участие в тяхна риалити сериал, който ще бъде по-скоро документален, като от Нетфликс отхвърлиха да потвърдят. Те споделиха единствено, че фамилията работи по няколко плана, измежду които новаторска документална серия за природата и анимация за вдъхновяващите дами.

Новината за присъединяване на Хари и Меган в риалити формат провокира остри мнения във Англия. Двамата се отхвърлиха от отговорностите си в кралското семейство и се реалокираха да живеят в Северна Америка - първо в Канада, по-късно в Съединени американски щати, сякаш с цел да избягат от намесата на медиите в живота им.

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската двойка контракт за документални и художествени филми, както и за детски стратегии на стойност 112 милиона английски лири. Тогава Хари и Меган обявиха, че желаят " да хвърлят светлина " върху дела, които са значими за тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР