Принц Хари и съпругата му Меган не са поканени от

...
Принц Хари и съпругата му Меган не са поканени от
Коментари Харесай

Хари и Меган без покана за годишнината от смъртта на Елизабет Втора

Принц Хари и брачната половинка му Меган не са поканени от Бъкингамския замък на събитията, отдадени на годишнината от гибелта на английската кралица Елизабет Втора , заяви вестник " Сън " като се базира на свои източници.

Според тях на двойката не са изпратени предложения , макар че херцогът и херцогинята на Съсекс, които живеят непрекъснато в Съединени американски щати, се чака да бъдат в Германия при започване на септември, където ще участват на " Игрите на непобедимите " - спортно съревнование с присъединяване на някогашни и настоящи военни, станали инвалиди.

В същото време във възпоменателните събития ще взе участие и братът на крал Чарлз Трети - Андрю , херцог на Йорк, който преди този момент също престана да извършва церемониални отговорности.

Според " Сън " монархът и брачната половинка му Камила възнамеряват да отбележат годишнината от гибелта на Елизабет Втора на 8 септември, заобиколени от фамилията, в замъка Балморал в Шотландия, където кралицата умря през 2022 година

На собствен ред " Игрите на непобедимите " ще започват в Дюселдорф на 9 септември, което " улеснява принц Хари и Меган да бъдат във Англия ", добавя вестникът. " Сън " означи, че двойката не е била поканена да участва нито на обществени, нито на частни събития във връзка годишнината от гибелта на Елизабет Втора.

През януари 2020 година принц Хари и брачната половинка му взеха решение да се отдръпват от ролята си на висши членове на английското кралско семейство . Те изгубиха опцията публично да съставляват монарха при пътувания, да извършват други церемониални отговорности и да употребяват купата техни височества. Двойката се реалокира в Съединените щати и закупи дом в Санта Барбара, Калифорния, където отглеждат сина си Арчи и щерка си Лилибет Даяна .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР