Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се разделят със

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се разделят със
Коментари Харесай

Хари и Меган се разделят със Spotify. Многомилионната сделка е прекратена

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се разделят със стрийминг колоса Spotify по взаимно единодушие, потвърдиха и от двете страни в четвъртък. Сделката, подписана през 2020 година, завършва, откакто двойката създаде единствено една подкаст поредност под шапката на студиото си Archewell Audio. Отчетената сума по съдействието е на стойност 20 млн. $.

„ Spotify и Archewell Audio се споразумяха да се разделят и се гордеем с поредицата, която направихме дружно “, се споделя в взаимното изказване.

Variety цитира неназован източник, който сподели, че от Spotify са очаквали повече наличие от студиото на кралската двойка. Според различен неназован източник на списанието Хари и Меган желаят да се откачат от извънредно разпространяване посредством стрийминг платформата и да намерят нов дом за своите аудио планове.

Преди близо 3 години, когато беше подписан договорът, акциите на Spotify нарастнаха с 2% сега, в който новината беше оповестена.

Миналата година президенската американска двойка Барак и Мишел Обама също приключи договорката си със Spotify за извънредно разпространяване на подкаста Higher Ground. Тогава от стрийминг колоса оповестиха, че са отказали възобновяване на контракта, до момента в който от страна на фамилията информацията беше, че не са се разбрали с платформата за упования брой излъчвания с присъединяване на някогашния държавен глава и брачната половинка му.

Откакто се отдръпнаха от кралския живот, Хари и Меган се концентрираха върху печеленето на пари посредством медийни инициативи. Това включва продукцията на Archewell Audio, издадената автобиография на 38-годишния принц " Spare ", както и съглашение с Netflix за произвеждане на наличие, в това число документални филми за връзката с английското кралско семейство, напомня " Гардиън ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР