Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл създадоха мрежа от

...
Принц Хари и съпругата му Мегън Маркъл създадоха мрежа от
Коментари Харесай

Бизнесът на Хари и Мегън потъна в тъмния щат Делауер

Принц Хари и брачната половинка му Мегън Маркъл сътвориха мрежа от 11 компании, които са регистрирани в непрозрачния данъчен парадайс на щата Делауер, заяви „ Дейли Мейл “. В същото време фирмите ще оперират от Калифорния.

Седалището на фирмите е в Бевърли Хилс. Зад регистрацията им стои юристът Ричард Дженоу, който работи с Мегън Маркъл от години. 11-те компании имат бизнес управител и това е Андрю Мейер. Той е бизнес гуру с клиенти като Джон Чу, Адам Драйвър, Анна Кендрик и Елън Помпео.

Имената на записаните компании са странни. Едната е Peca Publishing LLC. „ Пека “ е испанската дума за лунички и всички считат, че е обвързвана с книга, написана от Мегън в 8 клас, която се споделя „ Лице без лунички “.

Другата компания е Orinoco Publishing LLC. Тази компания ще държи авторските права на записките на принц Хари, за които той подписа контракт с Penguin Random House. Очаква се те да бъдат оповестени тази година и да станат блокбастър. Имeто на компанията е обвързвано с тяхна отмора на река Ориноко.

Компаниите ще носят запазената марка на тяхната благотворителна организация Archewell.

Имената на другите регистрирани компании са Bridgemount LLC и Hampshire LLC. И те са свързани отново със мемоари – незабравими три седмици в 5-звездна къща от 18-ти век в щата Ню Хемпшър. Там Мегън прекара последните дни от бремеността си.

Регистрацията в Делауер не изисква откриване на имената на притежателите на фирмите. За 50 $ всеки може да наеме регистриран сътрудник да ги съставлява.

Цялата финансова информация за компаниите е поверителна. Регистрацията на 11-е компания в този щат, се пояснява като твърдо намeрение Хари и Мегън да опазят в загадка финансите си.

Щатът е единственото място на света, където записаните корпорации са повече от броя на популацията му. 65% от фирмите във листата Fortune 500 имат регистрация в Делауер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР