Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обвиниха Би Би

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обвиниха Би Би
Коментари Харесай

Разплетоха мистерията за кралицата и малката Лилибет

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл упрекнаха Би Би Си в клюка по отношение на информацията за името на новородената им щерка Лилибет Даяна, заяви ТАСС.

В публикувано до медиите известие от юристите на херцозите на Съсекс се показва, че информацията, в която се твърди, че те не са се съветвали с кралица Елизабет Втора за потреблението на името Лилибет, с което тя е известна в фамилията си, е клюка.

В известието за раждането на щерка си принц Хари и Меган означават, че " Лили е кръстена в чест на прабаба си, Нейно величество кралицата, чието фамилно название е Лилибет, а второто й име Даяна е определено в чест на починалата й баба, принцесата на Уелс ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Статията съдържа неистина и клюка и съдържащите се в нея обвинявания не трябва да се повтарят, се показва в изказването на херцозите на Съсекс - Херцогът е разговарял със фамилията си преди оповестяването на името и на процедура баба му е била първият член от фамилията, на който той е позвънил и в този диалог той е споделил желанието си да нарекат щерка си Лилибет в нейна чест. Ако тя не е била съгласна, те не биха употребявали това име. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР