Принц Хари и съпругата му – бившата актриса Меган Маркъл,

...
Принц Хари и съпругата му – бившата актриса Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган се оттеглят от кралския двор (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принц Хари и брачната половинка му – някогашната актриса Меган Маркъл, оповестиха, че се отхвърлят от статута си на старши членове на английското кралско семейство.

Двамата имат намерение да станат финансово самостоятелни и да живеят част от годината в Северна Америка.

" След дълги месеци на размишления и разисквания взехме решение тази година да създадем смяна, да стартираме да играем нова, прогресивна роля. Възнамеряваме да се откажем от ролята на „ старши “ членове на кралското семейство. Ще работим, с цел да станем финансово самостоятелни, като в това време ще продължим да поддържаме Нейно Величество кралицата ", пишат Хари и Меган в формалния си профил в Instagram.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Яну 8, 2020 в 10:33 PST

„ Планираме да балансираме живота си сред Северна Америка и Обединеното кралство, като ще продължим да изпълняваме своите отговорности към кралицата и Общността на нациите “, дават обещание Хари и Меган

" Това географско равновесие ще ни разреши да възпитаме сина си да цени кралската традиция, в която е роден, като в същото време осигурим на фамилията си нужното пространство за идната глава от живота ни, която включва основаване на нова благотворителна организация ", написа още в известието.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Ное 9, 2019 в 2:26 PST

„ Ще споделим още детайлности към тази вълнуваща смяна, когато настъпи моментът за това. Разбира се, продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество кралица Елизабет Втора, принца на Уелс и херцога на Кеймбридж. Огромно благодаря за поддръжката, която получаваме “ - по този начин приключват известието си херцозите на Съсекс Хари и Меган.

От Бъкингамския замък оповестиха, че кралското семейство разбира желанието на принц Хари и на неговата брачна половинка да се дистанцират от кралския двор, само че „ това е комплициран развой, който ще отнеме време “.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Дек 31, 2019 в 12:15 PST

Британската преса разяснява, че кралица Елизабет Втора и нейното семейство са разочаровани от решението на принц Хари да се отдръпна. Според английския вестник „ Таймс “ кралицата не е знаела авансово за желанията на принца и брачната половинка му.

В. " Дейли телеграф " пък отбелязва, че Хари и Меган са решили да бъдат финансово самостоятелни, само че няма да се откажат от имението Фрогмор хаус, което коства на английските данъкоплатци 2,4 милиона английски лири.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Сеп 6, 2019 в 5:57 PDT

А таблоидът " Сън " вкара нов термин - Мегзит, игра на думи сред Меган и Брекзит.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР