Принц Хари и съпруга му Меган Маркъл са наели бодигард,

...
Принц Хари и съпруга му Меган Маркъл са наели бодигард,
Коментари Харесай

Бившият бодигард на Майкъл Джексън охранява Принц Хари

Принц Хари и брачна половинка му Меган Маркъл са наели телохранител, който е бил с Майкъл Джексън през нощта, когато е умрял.

37-годишният внук на кралица Елизабет II беше сниман от папараци тази седмица. На фотото се вижда по какъв начин кара колено в родния си град Монтесито, Калифорния, до момента в който деликатно е следен от " телохранителя на звездите " - Алберто Алварес.

45-годишният Алварес беше началник на защитата на Майкъл Джексън. Когато звездата „ Трилър “ умря през юни 2009 година, Алберто свидетелства в съда и споделя, че той е първият, който се обадил на 911 след гибелта на Майкъл. Той също по този начин разкрива по какъв начин му е било казано да скрие флаконите с опиати, предписани от доктор Конрад Мъри, който беше наказан през 2011 година за несъзнателно ликвидиране на Джексън от смъртоносна доза от анестетичния пропофол. Мъри беше наказан на четири години затвор, като излезе откакто излежава единствено две.

Източник споделя пред The Sun, че в предишното Алварес е работил с най-големите международни звезди и е движимост във всички трикове, с цел да ги отбрани. След гибелта на Майкъл Джексън негови клиенти бяха момчетата от групата " One Direction ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР