Принц Хари и принц Уилям, според кралски експерти, обявяват временно

Принц Хари и принц Уилям, според кралски експерти, обявяват временно ...

Принц Хари и принц Уилям обявяват временно примирие“. 


Принц Хари и принц Уилям, според кралски експерти, „обявяват временно примирие“ във връзка с откриването на статуята на принцеса Даяна, което ще се състои на 1 юли в двореца Кенсингтън.
Това е съвместен проект на братята, който те започнаха още през 2017 г. и е изключително важно и двамата да го докарат до края, като заровят брадвата за известно време.

През последните няколко месеца Уилям и Хари общуват само чрез сухи и кратки текстови съобщения.
„Между тях не е имало срещи лице в лице или нормални разговори“, каза източник пред вестник The Sun. „Отношенията им все още са много напрегнати и засега няма признаци, че ще има някакъв напредък в близко бъдеще.“
Също така стана известно, че разследването на случая по обвинения в тормоз и тормоз над служителите на Меган Маркъл в Бъкингамския дворец се отлага за следващата година, съобщава The Times. Херцогинята на Съсекс продължава упорито да опровергава всички атаки в нейна посока. Дворецът е наел външна независима адвокатска кантора за разследване и все още не е направил официални коментари.
Журналистът и писател и автор на „В търсене на свободата“ Омид Скоби подчерта, че очаква откриването на статуята на принцеса Даяна „ще покаже, че отношенията на Хари и Уилям могат да бъдат сърдечни и уважителни, обединени от спомените от живота на майка им, и това е, че разногласията ще бъдат забравени за известно време“.
„Може би това ще е ледоразбивачът, който ще пробие леда във връзката им“, добави Скоби. „Принцовете няма да могат да разговарят насаме на голямото събитие, въпреки че със сигурност имат какво да обсъдят.“
Съобщава се също, че принц Чарлз ще остане в Шотландия, когато принц Хари пристигне в Англия през следващите дни.

Източник: tialoto.bg