Принц Хари и принц Андрю са двама от най-известните британски

...
Принц Хари и принц Андрю са двама от най-известните британски
Коментари Харесай

Огледални образи! Обявиха Хари за копие на Андрю (5 неща, които ги свързват, но не искат да признаят)

Принц Хари и принц Андрю са двама от най-известните английски кралски особи, само че имат доста повече общи черти, в сравнение с може да се допусна на първо взор.

Наскоро известно английско издание съпостави двамата принцове и разгласи, че те са безспорни близнаци по темперамент. А кои 10 неща ги сближават толкоз, вижте по-долу.

1. Момчетата на мама

И двамата принцове са втори синове на родителите си. Кралица Елизабет ражда Андрю като херцог на Йорк, а принцеса Даяна през 1984 година ражда Хари, като втори наследник на принца на Уелс. Не е загадка, че и двете дами споделят уязвимост към вторите си синове и им обръщат повече внимание, защото не са толкоз ангажирани в държавната машина.


2. Слаби възпитаници

И Хари, и Андрю са огромни купонджии, чиито юношески лудории се отразяват и на учебния им триумф. Принцовете признават, че не са били най-хубавите студенти. Но пък има едно нещо, което мощно ги увлича — армията.


3. В работа на страната

И двамата имат работа в английските въоръжени сили. Принц Хари е бил боен водач и е служил в Афганистан, до момента в който принц Андрю е бил морски пехотинец и е служил по целия свят.

4. Фатални любовни истории

Но може би най-голямото им подобие е във връзките им с дамите. Принц Хари е женен за актрисата Меган Маркъл, с която напуснаха кралското семейство през януари 2020 година А принц Андрю е имал е сантиментална връзка с американската актриса Криси Тийгън, която по-късно се омъжи за музиканта Джон Леджънд. Подобно на Хари и Андрю имаше скандална връзка в предишното. Той беше вманиачен по актрисата Ку Старк, само че двамата се разделиха по разпореждане на двореца. Хари скъса с Челси Дейви, защото кралицата не я утвърди за снаха.


5. Опит да осребрят кралското си въздействие

Принц Андрю нееднократно е бил подложен на критика поради връзките си с Близкия изток и опитите да търгува с въздействие. Херцогът на Йорк понася много тежко тези обвинявания, само че през годините стана ясно, че това е реалност. Хари също употребява връзките си с кралския двор, с цел да печели милиарди. И даже разгласява биография с много скандални разкрития за връзките с брат си и татко си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР