Принц Хари и неговата съпруга, Меган Маркъл, вдигнаха завесите относно

Принц Хари и неговата съпруга, Меган Маркъл, вдигнаха завесите относно ...

Меган пак с провокация: "Трудно" и "сложно" й е.


Принц Хари и неговата съпруга, Меган Маркъл, вдигнаха завесите относно чувствата и трудностите си в нов документален филм. В него Меган разказва за британските медии и таблоиди и това колко зле са се отразили техните публикации върху тях персонално.

В няколко интервюта с репортера на ITV, Том Брадби, Меган разказва как се „напасва“ към живота в кралското семейство и целия медиен шум, който идва с тази роля.

Не само, но и определя преживяното като "трудно" и "сложно".

Приятелите на Меган, по нейни думи, били много щастливи, че тя е щастлива, но ѝ дали съвет да не се омъжва за Принц Хари, защото медиите щели да унищожат живота ѝ.

И тя, определяйки се като "наивна", отказала да повярва, че ще е чак толкова тежка ситуацията.

В едно от интервютата Меган била близо до това да се разплаче, докато разказва колко твърде голям бил интересът от медиите към нея, докато била бременна.

Може би най-изненадващата за Меган Маркъл реакция, дойде от самите англичани, които изразиха недоволството си от така умелото поставяне в позиция на жертва на младото семейство.

"Права си, Меган, всички трябва да израстваме, не просто да оцеляваме, затова как ти ще помогнеш на милионите от нас, които едва оцеляваме? О, чакай, ти говориш просто за себе си".

"Всички искаме да израснем, мила. Проблемът на повечето от нас, данъкоплатците е, че едва свързваме двата края и се опитваме да се справим с таксите на децата, наема или ипотеката, таксите, данъците... няколко или изобщо без почивки. Ти, от друга страна, явно мислиш, че си специална и не трябва да имаш никакви притеснения... моля те, спри да хленчиш. Имаш здраве, богатство и чудесно бебе. Можеш да отидеш навсякъде, където искаш и ние, данъкоплатците, като работници – пчелички, трябва да го спонсорираме, но никога не те критикуваме или искаме нещо в замяна? Това не е честно, нали? Честно за нас..."

"Аз и моята приятелка сме склонни да сменим начина си на живот с тези на кралската двойка и да ги освободим от техните непоносими трудности".

В интерес на истината, ние също бихме се сменили с Меган Маркъл и Принц Хари. И макар да са ни изключително симпатични, бихме искали да видим колко пък по-труден е техният живот от нашия.

Може би 8-часовият работен ден ще им се отрази добре, защото просто няма да им остава време да се притесняват за други неща, освен за битови.

И да, менталното здраве трябва да бъде приоритет, но е изненадващо колко шокирана е Меган Маркъл от вниманието на медиите, след като сключи брак с Принц Хари.

Вижте още за Меган в Tialoto.bg
 
По публикацията работи: Екип на Tialoto.bg

Източник: dnes.bg