Принц Хари и Меган обявиха, че днешното кръщене на малкия

...
Принц Хари и Меган обявиха, че днешното кръщене на малкия
Коментари Харесай

Кралското кръщене на Арчи днес предизвика остри реакции

Принц Хари и Меган оповестиха, че днешното кръщене на дребния Арчи ще се състои надалеч от медийния взор. Това, несъмнено, сътвори редица двуполюсни реакции.

Припомнете си с нас всичко, което знаем за празника до този миг ТУК >>>

Мястото на тайната гала е дворецът Уиндзор. Очаква се там да се събере цялото кралско семейство и околните на херцога и херцогинята на Съсекс. Според източници обаче най-високопоставеният посетител на събитието - кралица Елизабет II, няма да участва по неразбираеми аргументи.

На долната фотография виждаме два любопитни фрагмента от идването на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

View this post on Instagram
#godblessarchie #Dukeanddutchess of #Cambridge arrive for the #christening of #masterarchieharrisonmountbattenwindsor #sussexroyal #kensingtonroyal #kensingtonpalace #royalchristening #monarchy #meghanmarkle #princeharry #royallbabies

A post shared by harry&meghan..please follow (@princeharry_and_meghan_) on Jul 6, 2019 at 4:57am PDT

Пред двореца към този момент е видяна дребна навалица от почитатели, които с наяве неспокойствие чакат да видят част от празничната атмосфера или най-малко да схванат кои ще са кръстниците на дребния Арчи.

Според специалисти кралската двойка рискува да си навлече разочарованието на всички техни фенове поради желанието им да ги слагат в осведомителна мъгла на днешния значим ден.

Признаваме си, че и ние сме смутени като множеството британци поради дискретността на принц Хари и Меган Маркъл. Но тук е значимо да напомним, че по остаряла традиция никое кралско дете не е показвано пред медиите в деня на кръщенето му. Е, обещаваме ви, че ще продължаваме да следим зорко за нова информация по тематиката.

Вижте в нашата изложба фрагменти от празничната атмосфера в Уиндзор през днешния ден.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР