Принц Хари и Меган Маркъл влязоха в Tоп 100 на

...
Принц Хари и Меган Маркъл влязоха в Tоп 100 на
Коментари Харесай

Принц Хари отнесе жестоки подигравки заради тези СНИМКИ

Принц Хари и Меган Маркъл влязоха в Tоп 100 на най-влиятелните хора в света за 2021 година Двойката за пръв път театралничи за корица на списание, а изданието бе TIME. На фотографията двамата театралничат на фона на градината на имението си край Монтесито, Калифорния.

За сесията внукът на английската кралица е избрал черна риза и панталон. Той е застанал зад жена си, облягайки се на рамото ѝ. Бившата актриса пък е облечена в бяло и демонстрира ръцете си, накичени с бижута за 446 хиляди $, предава jenata.blitz.bg.

Според водещия треньор по връзки Робин Кермод, който работи с известни политически и бизнес водачи, необятно отворените очи и затворена поза на херцогинята на Съсекс приказват за нейната свенливост.

В същото време експертът показва неодобрение от определения кадър за корица, който, съгласно него, не отразява хармонията в връзките на двойката, защото Хари е запечатан зад тила на брачната половинка си, написа Daily Mail.

Кермод дава позитивна оценка на втората снимка, на която херцозите се държат за ръце в градината. " Този ​​кадър е по-естествен и усмивката на Хари е доста откровена ", споделя той.

На третия кадър Хари е с ръка в джоба, а Маркъл още веднъж театралничи в затворено състояние, само че с необятно разтворени крайници.

Според специалиста по езика на тялото Дарън Стантън по този метод херцогинята демонстрира силата си.

" Тя е разтворила необятно краката си. Това е типичен жест на власт, употребен от водещи международни политици, в това число Тръмп, Путин, Макрон и Трюдо. Идеята е, че колкото повече място заемаме, толкоз по-важни ставаме ", изяснява той.

Освен това, съгласно Стантън, позите на принца на всеки един от фрагментите отразяват желанието му да поддържа брачната половинка си.

" Като цяло мисля, че фотосите отразяват желанието на двойката да продължи да развива своя бранд, изключително в Америка. В същото време езикът на тялото демонстрира, че в връзките им властта е в ръцете на Меган ", показва експертът.

Въпреки че попаднаха в Топ 100 на най-влиятелните персони в света и украсиха корицата на списанието, Меган и Хари станаха обект на безмилостна рецензия в мрежата и то поради фотографията си на корицата.

Според потребителите в интернет в този дребен сюжет някогашната актриса явно играе основната роля, засенчвайки брачна половинка си. Той като че ли се крие зад тила ѝ и предизвика коментаторите за стотен път да напишат: " Когато жена ти е твоята цитадела ", " Всичко е ясно, той се скри зад жена си ", " Съдейки по корицата на TIME!, принц Хари е омъжен за Меган Маркъл ".

Но това не е единствената причина, заради която в мрежата не могат да спрат да подлагат на критика фотографията. Хората обръщат внимание и на кожата на херцозите, която, съгласно тях, е прекомерно ретуширана.

Те съпоставят Хари и Меган с куклите Кен и Барби и ги упрекват поради неестествения искра в очите им. " Ретушьорът е приключил повече работа тук, в сравнение с самите Съсекси ", гневят се потребителите.

" Кой утвърди тази фотография? Той стои ли, седи ли? За рамото ѝ ли се държи, с цел да не падне? ", забавляват се те, гледайки позата на принца.

На рецензия е подложена и косата на принца. Според хората тя е прекомерно гъста, а за никого не е загадка, че внукът на кралицата към този момент е почнал да оплешивява и косата му е надалеч от гъста.

Друг камък в градината на Съсексови е техният недействителен растеж. Корицата основава усещането, че Хари не е по-висок от Меган.

Кадърът събира и много позитивни мнения. Феновете на благотворителната активност на двойката хвалят корицата и я намират за показателна за значимата роля на двойката за актуалния свят.

Въпреки това фотографията надали в миналото ще бъде избрана като сполучлива, тъй като всички към този момент я знаят като " пластмасовите херцози ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР