Принц Хари и Меган Маркъл вече няколко месеца живеят в

...
Принц Хари и Меган Маркъл вече няколко месеца живеят в
Коментари Харесай

Жената, която земести принцеса Даяна в сърцето на принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл към този момент няколко месеца живеят в Съединени американски щати и в случай че преместването не е проблем за Меган, която е родена и израснала в Америка, то за принц Хари нещата сигурно стоят по малко по-различен метод.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Black Lives Matter и новият приоритет на херцога и херцогинята на Съсекс
Хари и Меган сменят посоката

Приспособяване към обстановката

Все отново херцогът на Съсекс заряза фамилията си и всички близки, с цел да отиде на непознато за него място, където занапред ще основава контакти и нови другарства. Според The Sun обаче принц Хари към този момент работи в тази посока, като от известно време е почнал да поддържа връзка и с Лайза Минели.
 Снимка 483868

Източник на изданието твърди, че певицата е потърсила Хари, с цел да му предложи помощ и поддръжка в този тежък за него миг. Тъй като Лайза Минели е била другарка с принцеса Даяна, тя е сметнала за собствен дълг да предложи своята поддръжка на нейния наследник.

Така двамата са почнали да прекарват от ден на ден време дружно, да си приказват на разнообразни тематики, в това число и за принцеса Даяна, което се отразило добре на херцогът на Съсекс. Според изданието той почнал да усеща доста близка певицата, която с топлото си отношение към него и държанието си почнала да му припомня за личната му майка.
 Принц Хари и опасява ли се за бъдещето на сина си Арчи
Страхува ли се принц Хари за бъдещето на Арчи

Притесненията на един угрижен баща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР