Принц Хари и Меган Маркъл си играят цинично с емоциите

...
Принц Хари и Меган Маркъл си играят цинично с емоциите
Коментари Харесай

Хари и Меган се отнасят цинично с кралицата и принц Чарлз

Принц Хари и Меган Маркъл си играят цинично с страстите на кралица Елизабет II и принц Чарлз, твърди вътрешен човек пред “Page 6”, представено от dariknews.bg.

" Мисля, че кралицата и принц Чарлз сe отнасят към тях прекомерно лековато и по тази причина Хари и Меган могат да ги въртят на дребния си пръст и да ги употребяват за комерсиална приложимост, както са правили и преди ", съобщи кралският биограф Андреа Левин пред феновете на " Добро утро, Англия ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се срещнаха скрито с принц Чарлз в четвъртък и по-късно имаха среща с кралицата, до момента в който пътуваха към игрите " Инвиктус " в Нидерландия.

Срещите с бащата и бабата на принц Хари бяха първите от две години насам за двойката, която в този момент живее в Калифорния и която беше подложена на критика в интернационален проект за това, че въодушеви неприятни клюки за кралската фамилия през миналата година.

През 2021 година Хари атакува татко си по време на изявление с Опра Уинфри, в което твърдеше, че Чарлз го е отрязал финансово.

Разривът сред двойката и членовете на кралското семейство се задълбочи предишния месец, когато Хари преждевременно разгласи, че няма да се върне в Англия за възпоменателната панихида на 29 март на принц Филип, брачен партньор на кралицата и негов дядо, който умря предходната година.

Усилията на двойката да се свърже с Чарлз евентуално имат " нещо общо с това, че не се появиха на панихидата на принц Филип и схванаха каква е била реакцията на това - тя беше доста неприятна - а те не могат да си разрешат да изгубят своята гласност ", сподели Левин.

Главната редакторка на списание " Величество " Ингрид Сюард добави: " По принцип те се нуждаят от „ приказния прах” на кралицата, в случай че щете единствено с цел да наложат своята лична марка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР