Принц Хари и Меган Маркъл ще пристигнат във Великобритания тази

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще пристигнат във Великобритания тази
Коментари Харесай

Хари и Меган ще се върнат във Великобритания, а причината ще ви усмихне

Принц Хари и Меган Маркъл ще дойдат във Англия тази седмица с двете си деца, а мотивът за визитата им е повече от един.

Кралското семейство се събира в цялостен състав, с цел да означи юбилея от възкачването на кралица Елизабет Втора на престола, а празненствата ще продължат през целия уикенд. В галерията ни е показано всичко, което знаем до момента за идните тържества по случай платинения празник:
 Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление
Това е първото посещаване на Двореца за дребната Лилибет Даяна, чийто първи рожден е след няколко дни – 4 юни. Тя за първи път ще се срещне онлайн с кралицата, а тази среща ще е изключително сантиментална – Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество, чийто семеен псевдоним е Лилибет. Нейното второ име е определено в чест на обичаната ѝ починала баба, принцесата на Уелс

Новината за тяхното посещаване идва малко откакто представителят на кралицата разгласи пред медиите, че единствено публично високопоставени членове на английското кралско семейство могат да вземат участие във военния церемониал в чест на монарха и да заемат някаква роля по време на тържествата .

След като херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година, те могат да участват на юбилея, само че не и вземат участие в кралските действия. Това важи и за сина на кралицата - принц Андрю. Херцогът на Йорк се отдръпна от публичния живот като кралска персона през 2019 година.

По време на платинения празник на кралицата до нея ще застанат другите й три деца – Чарлз, Едуард и Ан, удостовери още представителят. Принц Уилям и брачната половинка му Кейт се чака също да участват дружно със своите три деца.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР