Принц Хари и Меган Маркъл ще почетат покойната кралица по

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще почетат покойната кралица по
Коментари Харесай

След удара на Чарлз: Хари и Меган ще почетат кралицата по свой начин

Принц Хари и Меган Маркъл ще почетат починалата кралица " по собствен метод " на първата годишнина от смъртта ѝ, твърди човек непосредствен до двойката.

 

На 8 септември ще се навърши тъкмо една година, откогато Елизабет II умря в дома си в Балморал. Принцът и принцесата на Уелс ще бъдат водещите фигури, които ще почетат мрачната годишнина и ще споделят обществено обръщение в чест на живота и наследството на кралицата.

 

Крал Чарлз обаче ще означи годишнината " безшумно и уединено " в Балморал в Шотландия. Хари и Меган ще пътуват до Европа в деня на годишнината, с цел да участват на Invictus Games в немския град Дюселдорф, все пак те не получиха покана от кралското семейство и няма да участват на паметното събитие. Източник, непосредствен до двойката показа, че те въпреки всичко те ще почетат починалата баба на Хари на първата годишнина от нейната гибел.

 

“Те, несъмнено, ще признаят и ще отдадат почитта си на Нейно Величество по собствен метод. “ - съобщи той, добавяйки, че семейство Съсекс " не са получили никаква информация или покана за проекти за отбелязване на годишнината от нейната гибел ".

 

Междувременно Уилям и Кейт ще почетат дългото ръководство и живота на починалата кралица и ще употребяват опцията да “погледнат напред “ към бъдещето на монархията. Все още се вършат дефинитивни проекти за това по какъв начин тяхното обръщение ще доближи до необятната аудитория и дали то да бъде поднесено персонално или посредством техните обществени медии. Източник, непосредствен до кралското семейство показа: “Смъртта на Нейно Величество беше събитие, което в действителност означи края на една епоха. Кралското семейство е в преход от този момент и след коронацията и приключването на летните ваканции ще има очакване да забележим какво следва. "

 

Представители на двореца споделиха, че 74-годишният Чарлз ще прекара годишнината " безшумно и уединено, тъкмо както починалата кралица направи, с цел да означи гибелта на личния си татко ". Тя остана в Сандрингам в Норфолк до годишнината от гибелта на Джордж VI, на 6 февруари, след коледната почивка.

Инфо: woman.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР