Принц Хари и Меган Маркъл се надяват един ден да

...
Принц Хари и Меган Маркъл се надяват един ден да
Коментари Харесай

Ново 20: Меган и Хари ще станат отново кралски особи, но при едно условие

Принц Хари и Меган Маркъл се надяват един ден да се завърнат във Англия като кралски особи на половин работен ден.

Това изказване бе направено от кралския биограф Том Куин, който е създател на книгата Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle. Той е на мнение, че двамата ще създадат опит да се върнат в Обединеното кралство, откакто принц Чарлз стане крал.

В момента херцогът и херцогинята на Съсекс живет в Монтесито, Калифорния, откакто напуснаха кралското семейство през 2020-та година.

Когато двамата за първи път оповестиха, че имат предпочитание да сменят кралския си статус, ясно обявиха, че считат да печелят свои персонални финанси, до момента в който към момента работят като членове на кралското семейство.

Том Куин е на мнение, че Меган и Хари имат вяра, че Чарлз ще се опита да модернизира монархията, за разлика от кралица Елизабет II и че когато той стане крал, евентуално ще им даде опция по едно и също време да изкарват милиони и да работят като представители на монархията.

Кралица Елизабет II изрично съобщи, че за нея работата в услуга на обществото и частните способи за изкарване на средства не са съвместими.



Куин твърди още, че Меган и Хари нямат предпочитание да прекарват цялото си време в Америка и че принцът желае да открие своята нова роля в кралското семейство.

Твърдението на писателя идва след появяването на клюки, че принц Хари евентуално няма да се завърне във Англия за празненствата по случай платинения празник на своята баба кралица Елизабет II. Според английските медии, за него ще бъде извънредно мъчно да се срещне със фамилията си след публикуването на неговите записки, които се чака да излязат по същото време.



Редица анализатори считат, че книгата ще съдържа избухливи елементи от живота на кралското семейство. За нейното издаване принцът получи задатък от над 20 милиона $.

Том Боуър, който пък приготвя автобиография за Меган Маркъл, твърди че Хари е пред сериозна алтернатива: дали да посети кралица Елизабет II, знаейки че е получил милиони, с цел да продаде душата си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР