Принц Хари и Меган Маркъл са запознали новородената си дъщеря

...
Принц Хари и Меган Маркъл са запознали новородената си дъщеря
Коментари Харесай

Първа среща на малката Лилибет с прабаба й кралицата на Англ...

Принц Хари и Меган Маркъл са срещнали новородената си щерка Лилибет Даяна с прабаба й, кралица Елизабет Втора, посредством видеоразговор, написа „ Пийпъл “.

36-годишният Хари и 39-годишната Меган били доста разчувствани и нямали самообладание да споделят този миг. Не се прецизира дали са употребявали платформата Zoom, FaceTime или друга.

Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор се роди на 4-ти юни. Докато един кралски коментатор назова избора на името Лилибет „ недодялан “, източник на „ Page Six “ твърди, че Хари авансово е изискал позволение от кралицата за него.

Лилибет е второто правнуче на Елизабет Втора, кръстено на нея. Първа е дъщерята на Уилям и Кейт, чието цяло име е Шарлот Елизабет. По традиция би трябвало да се изиска разрешение от кралицата децата да носят нейното име.

Предполага се, че бабата на Лили, майката на Маркъл, Дория Рагланд, към този момент оказва помощ на фамилията с новороденото им дете, макар че не е участвала за раждането.

Томас Маркъл – дядото на Лили по майчина линия, обаче бил мощно обезпокоен, че в никакъв случай няма да види внучката си, написа съветското издание „ Ева “. През 2018 година Меган и татко й влязоха в спор, откакто той продаде нейни фотоси със сватбена рокля, която тя е пробвала на прочут уебсайт.

Тогава брачната половинка на принц Хари съобщи, че в никакъв случай няма да елементарни на татко си. По тази причина той не е виждал и сина им Арчи.

Междувременно дядото на Лили по бащина линия, принц Чарлз, назова раждането във вторник „ толкоз щастлива вест “.

Предполага се, че фамилията на Хари ще се върне в Обединеното кралство през юни 2022 година за платинените юбилеи на кралицата. Те ще отбележат нейните исторически 70 години на трона.

Принц Хари и Меган Маркъл срещнаха Лилибет с кралицата посредством видеоразговор сн. YouTube
Преди това Хари ще направи независимо пътешестване до Лондон за откриването на статуята на Даяна в двореца Кенсингтън на 1-ви юли, предават от ladyzone.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР