Принц Хари и Меган Маркъл са шокирани от реакцията за

...
Принц Хари и Меган Маркъл са шокирани от реакцията за
Коментари Харесай

Хари и Меган обидени: Историята за нашето преследване не е преувеличена!

Принц Хари и Меган Маркъл са " шокирани " от реакцията за тяхното " съвсем пагубно " гонене с кола в Ню Йорк предходната седмица.

„ Те упорстват, че тяхната история за автомобилното гонене не е пресилена и когато хората споделят противоположното, това е доста обидно и не е обикновено “, сподели вътрешен човек, съобщава Us Weekly.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс твърди, че след награждаването на брачната половинка на принц Хари на премиите Women of Vision на 16 май, те, дружно с майката на актрисата Дория Рагланд, са били преследвани от натрапчиви папараци из Манхатън.

„ Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс и госпожа Рагланд бяха забъркани в съвсем пагубно гонене с кола заради група доста нападателни папараци “, сподели представител на двойката тогава.
 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган Маркъл Снимка: Getty
„ Това безмилостно гонене, което продължи повече от два часа, докара до многочислени конфликти с присъединяване на други водачи на пътя, пешеходци и двама нюйоркски служители на реда. “

„ Въпреки че да бъдеш обществена персона идва с известна степен на публичен интерес, той в никакъв случай не би трябвало да става за сметка на ничия сигурност “, добави източникът.
 Принц Хари и Меган Маркъл Принц Хари и Меган МаркълСнимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР