Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на критики за

...
Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на критики за
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл са предупредени да спрат да „печелят от кралското име“

Принц Хари и Меган Маркъл са подложени на рецензии за „ монетизиране “ на кралските си връзки – и са предизвестени да спрат, в случай че желаят да станат част от кралското семейство още веднъж един ден.

Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха ролята си на работещи кралски особи през 2020 година, само че от този момент резервираха своите кралски трофеи, до момента в който започнаха нов живот в Съединени американски щати. Двамата станаха финансово самостоятелни, откакто напуснаха кралското семейство, само че неведнъж бяха забелязвани да употребяват връзката, с цел да печелят пари.

От изявленията и документални филми до избухливите записки на Хари Spare, изсипващи мръсотията върху Royals се трансформира в тематика, която има огромен капацитет за облага за Хари и Меган. Но в този момент те са призовани да помислят два пъти, преди да подпишат на пунктираната линия, с цел да вършат пари от фамилните си връзки.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на Огледалото Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Кралският сътрудник Ръсел Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР