Принц Хари и Меган Маркъл са опитвали различни методи за

...
Принц Хари и Меган Маркъл са опитвали различни методи за
Коментари Харесай

Хари и Меган поискали да се качат на самолета на Байдън след погребението на кралицата

Принц Хари и Меган Маркъл са опитвали разнообразни способи за достъп до политически фигури, в това число изпращане на дарове и писане на писма. Те не губеха вяра да пробият във висшите политически кръгове на Съединени американски щати, само че наподобява опитите им се провалят. Журналисти схванаха, че Хари и Меган даже са се пробвали да се върнат в Калифорния след погребението на кралица Елизабет с " Еър Форс Уан ", който обичайно се употребява от президента на Съединени американски щати Джо Байдън. 

Двойката поискала да се върнат назад в Съединени американски щати с Air Force One след погребението на кралица Елизабет през септември, само че им било отказано от личния състав на Джо Байдън, като споделили, че това ще провокира непотребен „ хайп “, пише Daily Mail.
 меган маркъл, принц хари Принц Хари и Меган Маркъл на погребението на кралица Елизабет Снимка: Getty Images
Интересното е, че президентът на Съединени американски щати може да предложения всеки на борда на Air Force One. Но в тази ситуация с Хари и Меган може да има проблеми.

Правителството на Съединени американски щати заплаща за публични пътувания, като да вземем за пример пътуването на Байдън до Лондон, само че Хари и Меган не са американски чиновници. Президентът Байдън заплаща, с цел да могат децата и внуците му да летят със самолета, Демократическата партия заплаща за всевъзможни пътувания до предизборни събития, а новинарските организации заплащат на публицистите, които пътуват на борда, с цел да отразяват дейностите на президента.

Стана известно също, че Джил Байдън няма да участва на Invictus Games, които се патронизират от принц Хари. Британски чиновници допуснаха, че това може да не се хареса на кралското семейство, тъй че мачовете да се играят без първата дама на Съединените щати на трибуните. Въпреки че през 2017 година двойката Байдън участва на Invictus Games с Барак Обама.

Смята се, че и двете несполучливи начинания са били част от акцията на Съсекс за продобиване на политическо въздействие в Съединени американски щати, когато са се открили в Калифорния. Меган организира обществена акция за заплатен фамилен отпуск пред законодателите на Капитолийския рид и работи зад кулисите, с цел да се свърже с Байдън.

За това описаха пред медиите сегашни и някогашни чиновници в администрацията на Байдън и в английското държавно управление.

Двойката опита доста способи. Те даже изпратиха дарове на Белия дом и Джил Байдън персонално. Но, явно, президентската двойка е решила да не демонстрира другарство с опозорения принц.

И когато желаеха да бъдат на " ръб номер едно ", им беше отказано. Персоналът на Байдън призна, че това е неприятна концепция. „ Това би влошило връзките с двореца и новия крал “, сподели източникът.

Хари и Меган, които бяха сериозни към кралските особи по време на интервютата си с Опра Уинфри и в записките на принц Хари Spare, имаха напрегнати връзки с кралското семейство, когато Елизабет II умря.
 кралско семейство, заравяне на кралица елизабет Кралското семейство на погребението на кралица Елизабет Снимка: Getty
Те, несъмнено, се върнаха в Обединеното кралство, с цел да участват на погребението, което се състоя на 19 септември, 11 дни след гибелта на кралицата.

Но Хари и Меган не бяха поканени на погребението в Бъкингамския замък, където крал Чарлз и кралица Камила приветстваха задгранични посетители и международни водачи, в това число Джо и Джил Байдън.

След като обществено напуснаха кралското семейство през януари 2020 година, семейство Съсекс се откри в Канада, преди да се реалокира в Калифорния. Имаше клюки, че Меган Маркъл може да стартира кариера в политиката. Но до момента тя и Хари са подписали договорка за 100 милиона $ с Netflix за продуциране на наличие, макар че техният документален филм за тях самите не е получил нито една номинация за Еми.

Те подписаха и изгубиха договорка за 20 милиона $ със Spotify, която накара подкаста на Megan`s Archetypes да бъде анулиран след един сезон. А Бил Симънс, началник на интернационалното спортно наличие в Spotify, обществено разкритикува дуото.

Междувременно се споделя, че Хари и Меган упрекват неприятния си шанс в злополучна композиция от условия, в това число началото на пандемията от Covid и обстоятелството, че брачният партньор на кралица Елизабет принц Филип умря малко след изявлението им с Опра.

Те наеха хора с политически връзки: техният прессекретар Миранда Барбот работи по акцията за преизбиране на президента Обама, а Кати Маккормик Леливелд, която беше привлечена като съветник в благотворителната организация Archewell, беше някогашен прессекретар на някогашната първа дама Мишел Обама. Но към този момент политическите кариери на принц Хари и Меган Маркъл са на пауза.

Припомняме, по-рано стана известно, че Хари и Меган са решили да живеят настрана. След като се реалокират в Съединени американски щати, те купуват имение в Монтесито. Очевидно Меган Маркъл ще остане там с децата, а принц Хари ще търси нов дом.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР