Принц Хари и Меган Маркъл работиха наистина усилено през последните

...
Принц Хари и Меган Маркъл работиха наистина усилено през последните
Коментари Харесай

Холивудските никои: И Елтън Джон би шута на Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл работиха в действителност интензивно през последните години, с цел да се трансфорат в огромните аутсейдери на английската кралска фамилия, само че и по-късно направиха същото, с цел да се транформират в " холивудските никои ". И в това си качество, допълнено с шумното им недоволство от кралското семейство и като цяло от живота, са си извоювали правото въпреки всичко да бъдат известни персони и да бъдат канени на всяко грандиозно събитие. А пък те да мъдруват до последно дали да се появят и какъв скандал да извадят от цялата работа. 

Някои одобряват с усмивка махленското държание на херцозите на Съсекс, други избират да ги пренебрегват. Както и направи сър Елтън Джон, който е прочут с топлата си връзка с починалата кралица Елизабет Втора, както и с всички останали членове на семейството. Доскоро Меган и Хари също бяха част от тесния му другарски кръг, само че наподобява, че артистът е прекратил контактите си с тях. 

 Елтън Джон, Меган Маркъл, принц Хари

След церемонията по връчването на премиите " Оскар " двойката не беше видяна на празненството след събитието, на което Елтън Джон е изнесъл концерт. И до момента в който всички звезди на Холивуд са се веселили до зори, Меган и Хари наподобява са си били у дома.

Дали са отклонили поканата на артиста, или въобще не са получили такава - това се питаха мнозина до през днешния ден и отговорът към този момент е явен. 

 Елтън Джон

" Меган и Хари не бяха поканени, тъй като в Холивуд са никои ", оповестява кралският специалист Том Бауър. 

Това деяние несъмнено е внезапен завой в връзките сред херцозите с Елтън Джон, защото той изнесе концерт на сватбата им през 2018 година и цялостен живот е подкрепял Хари и Уилям, изключително след гибелта на принцеса Даяна, с която бяха близки другари. Миналата година даже Хари и Меган снимаха публично послание, откакто артистът изнесе прощалния си концерт, в което принцът му благодари за другарството, поддръжката и го поздравява за блестящата музикална кариера. 

Елтън Джон също по този начин беше от малцината, които постоянно са защитавали семейство Съсекс, даже и когато светът е бил против тях. Но каква е повода и той да се отхвърли от другарството им - към момента не е известно. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР