Принц Хари и Меган Маркъл приключиха тридневната си обиколка в

...
Принц Хари и Меган Маркъл приключиха тридневната си обиколка в
Коментари Харесай

Интересувате ли се да проследите турнето на Хари и Меган в Нигерия? Гласувайте в нашата анкета

Принц Хари и Меган Маркъл завършиха тридневната си обиколка в Нигерия, като участваха на благотворителен мач по поло в Лагос – само че проследихте ли „ мини кралската “ екскурзия на Съсекс?

Херцогът и херцогинята пътуваха до западното крайбрежие на Африка, с цел да отпразнуват 10-ата годишнина от Игрите Invictus, към които Нигерия се причисли предходната година за първи път. Като част от значимото си пътешестване, Хари и Меган посетиха Lagos Polo Club, с цел да гледат благотворителен мач в помощ на Nigeria: Unconquered, организация, която поддържа и оказва помощ на ранени ветерани.

По време на тяхната 72-часова експедиция, двойката посети приблизително учебно заведение в Абуджа, с цел да открие събитие за психологичното здраве, а Хари изигра игра на волейбол в седнало състояние с ветерани от нигерийската войска с увреждания. Те също по този начин приказваха на банкет, който беше проведен от началника на щаба на защитата на нигерийската войска, до момента в който Меган беше хазаин на събитие за женско водачество, където загатна нейното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР