Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-дълго време разделени.

...
Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-дълго време разделени.
Коментари Харесай

Вижда ли му се краят? Хари и Меган все по-често са разделени

Принц Хари и Меган Маркъл прекарват все по-дълго време разграничени. Целта е да „ възстановят “ връзката си, след фамилните проблеми, които тежаха над тях “, оповестява „ RadarOnline “, представен от Дир.бг.

След провалени бизнес покупко-продажби, обществени разправии и публичния отрицателен отзив, херцозите се „ уморили “, разкриват вътрешни източници пред изданието. „ Опитват се да схванат какво ги е блъснало “, настояват те. „ Хари не се вписва в света на Меган и той би трябвало да открие себе си “.

Последните месеци бяха сложни за към този момент някогашните кралски особи, на които се наложи да се оправят с пресата, до момента в който през това време уреждаха живота си в Калифорния, след отдръпването си от двореца.

В книгата си „ Резервният “ Хари описа детайлности, които никой до момента не е дръзнал да показа. Тази популярност обаче направи неприятна реклама и на двамата. Освен това той и брачната половинка му бяха наречени „ измамници “ от изпълнителният шеф на Spotify след неуспеха на договорката им за 20 млн. $. Меган даже бе упрекната, че не е „ аудио гений или какъвто и да е гений “ от представител на промишлеността, който се изрече след неуспеха с подкастите.

Хари обаче гледа да почисти имиджът, който си навлякоха с пътешестване до Африка за снимане на документален филм, на което брачната половинка му няма да участва. Пътешествието може и да се окаже тъкмо това, от което има потребност, защото самият той счита контитента за собствен „ втори дом и място, на което се усеща себе си “, твърди доближен пред „ RadarOnline “.

Междувременно Меган е наела помощник, който да я „ държи заета “. „ Тя се стреми да сътвори своя лична марка и да завоюва милиони “, разяснява кралският специалист Даниела Елсер, който добавя, че „ за първи път те са поели по разнообразни професионални пътища “.

А другояче „ Съсекс е подложен на голям финансов напън “, споделя още анонимният източник и разкрива също, че херцозите са се отдали на разхитителен метод на живот в Калифорния, като за образец дава 14-те милиона $ единствено за защита. „ Този стрес, комбиниран с проблемите им, евентуално е трансформирал живота им в същински пъкъл. Надявам се, че раздялата на разнообразни континенти ще им помогне да намерят всичко, от което се нуждаят, с цел да продължат напред “, заключи доближеният.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР